Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Live For Speed > Všeobecná diskuze

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 12.1.2009   #1
EQ_Worry
Newbie

Default AIRIO - LFS Tracker

Zdar jezdc?m i správc?m server?!

Nedávno jsem na hlavním fóru LFS publikoval informace o své aplikaci, trackeru Airio. V zásad? je to n?co jako LFS Lapper (než se zm?nil ve skriptový rámec), ovšem tak na druhou nebo na t?etí (skromnost stranou).

P?ipojuje se na dedikovaný server, shromaž?uje všechna data, d?lá statistiky, organizuje závody, vykopává lidi, spoustu dalších v?cí, všechno jak si nastavíte. Nebudu psát, co umí, podívejte se na dokumentaci - ovšem je pouze v angli?tin?, sorry.

Snad jen zásadní v?ci: Umí se p?ipojit na víc server? najednou, všechna nastavení lze aktualizovat za b?hu, pot?ebuje .NET 2.0, b?ží na Windows i Linuxu, importuje/exportuje soubor Lapperu, každý hrá? si m?že nastavit, co chce a co nechce vid?t, m?že si nastavit individuáln? jazyk zpráv (v?etn? ?eštiny, samoz?ejm?) atd. atd.

Jestli už vás Lapper tak docela neuspokojuje, zkuste Airio. Momentáln? b?ží na serverech AirAttack a nov? také na (FM) i jinde, tak na to mrkn?te. Je v tom 9 m?síc? intenzivního vývoje, vypiplávání detail?, dopl?ování funkcí na požádání... Myslím, že je to znát. Vše je na www.airio.eu, v?etn? downloadu.

Zdar!
EQ_Worry is offline   Reply With Quote
Old 12.1.2009   #2
Pablo
Administrator

Už jsme na to byli upozorn?ni http://forum.czechlfs.net/showthread...7213#post97213

Popravd? já tyhle softy nepoužívám, protože cokoliv co mi píše na obrazovku nesmysly na každém mezi?asu atd mi kazí závody, ale tohle asi p?jde nastavit tak, aby to sloužilo a neotravovalo (psalo jen to co chci). Pro adminy to vypadá dob?e. Snad se to nebude mlátit se softem od BabyOnWheels, nevím, jak hodn? se funkce p?ekrývají, ale možná by nebyla od v?ci n?jaká spolupráce.
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 12.1.2009   #3
EQ_Worry
Newbie

Up?ímn? ?e?eno, BabyOnWheels neznám.

Airio ovšem umož?uje každému vypnout jednotliv? úpln? všechno - informa?ní hlášení, zprávy o dobrých/nejlepších ?asech, d?vody /spec a /kick r?zných lidí, podrobné info na mezi?asech (m?že jít do chatu nebo do tla?ítek naho?e), informace o bodech, o ?asech LFSW (p?i p?ipojování), v zásad? úpln? všechno s výjimkou zpráv od admin? (?asovaných nebo po p?ipojení/na za?átku závodu) a upozorn?ní na modrou vlajku (je-li adminem zapnuto, pak ukazuje vzdálenost v metrech a sekundách). Základní princip je nabízet spoustu informací, ale všechny voliteln?...

Ah, sorry, nevšiml jsem si toho upozorn?ní, byvše zde teprve n?kolik minut. A rádo se stalo. :-)
Old 12.1.2009   #4
D4NO
Member

D4NO's Avatar

No já už jsem Airio vid?l a podle m? je o dost lepší než LFS Lapper... P?kná práce...
D4NO is offline   Reply With Quote
Old 12.1.2009   #5
Pablo
Administrator

Quote:
Originally Posted by EQ_Worry View Post
Základní princip je nabízet spoustu informací, ale všechny voliteln?...
Vid?l jsi t?eba prográmek LFSpitboard? Chvilku jsem te? na to mrknul (p?kná práce), ale doufal jsem, že by to mohlo umožnit jet v shift+f a p?itom mít základní p?ehled o závod? v n?jaké mén? arcade form?. Tohle bych asi musel mít vše vypnuté.
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 12.1.2009   #6
EQ_Worry
Newbie

Hm, mrknul jsem na to, tedy alespo? na popis. Vidím základní rozdíl: Airio je serverová aplikace p?ipojovaná na vyhrazený server, provoz na lokálním klientovi v zásad? není podporován, i když v?tšina v?cí funguje. PitBoard je lokální program - sám si ho doma spustíš, p?ipojíš ke h?e.

Trochu jsem musel zkoumat co myslíš shift+f, netušil jsem, že v tomhle režimu n?kdo jezdí. V tomhle režimu ti Airio nabídne tla?ítka naho?e na obrazovce s ?asovými údaji (kolo, sektor, mezi?as + porovnání, sektor + porovnání, možný ?as kola, rychlost na mezi?asu). Umí zobrazit i ?asový odstup od p?edchozího jezdce (a zm?nu odstupu) na všech mezi?asech, stejn? tak odstup od následujícího (a zm?nu odstupu), ovšem nikoli ve FREE verzi.

V zásad? m? nenapadlo, že by n?kdo cht?l opakovat informace normáln? zobrazené, kup?íkladu po?et kol závodu.
Old 13.1.2009   #7
jet
LFS Guru

jet's Avatar

v shift+f jezdi jen pablo, on byl vzdycky trochu jiny
jet is offline   Reply With Quote
Old 23.7.2009   #8
Radass
Member

Radass's Avatar

?au worry tak jakto vypadá?

S2 licence od 06.10.2008
Radass is offline   Reply With Quote
Old 29.7.2009   #9
EQ_Worry
Newbie

Ah, zdar! Sorry, trvalo to trochu déle, ješt? jsem dod?lával n?jaké v?ci a také jsem zavítal do zem? moravské, ale kone?n? je to tu. V p?íloze je vše pot?ebné v?etn? fungujícího nastavení a ?eské lokalizace.

Sta?í jen všechno n?kam rozbalit, otev?ít Airio.con.1.txt, zadat adresu IP, port InSim (ne herní!) a heslo, uložit, spustit Airio.exe a sledovat, jestli se p?ipojí. Pokud ne, je to n?jakým nesprávným nastavením t?í výše uvedených v?cí.

Pokud ano, pak by m?ly statistiky závod? do vrchu hned b?žet v hierarchii jméno/tra?_layout/auto. Jakmile to p?jde, dej mi v?d?t na MSN eqworry@email.cz nebo ICQ 271239974, a? to m?žeme prov??it.

Hodn? zdaru!
Attached Files
File Type: zip Airio_232_Radass.zip‎ (365.0 KB, 22 views)
Old 29.7.2009   #10
Radass
Member

Radass's Avatar

Wow doufám že to pofr?í na servru zatím díkec

S2 licence od 06.10.2008
Radass is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules