Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Live For Speed > Všeobecná diskuze

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 23.6.2008   #1
Radek CZ
Member

Radek CZ's Avatar

Quote:
Originally Posted by JENDAN View Post
Co dal nechapu, jak muze nekdo, kdo skonci v oktavkach na bedne, jezdit v pozici sobotni vecere a jeste k tomu nevi, co to je apex? (Pozice sobotni vecere znamena: uhel v kolenech...90° uhel v panvi...89°.
Je to jen hra. Nemam doma kokpit.
Quote:
Tohle je diskuze. Kdyz neco nevim, tak se na to zeptam.
Když jsi byl u m? po WTCC tak jsem se ptal co je to apex a ty se m? takhle vysm?ješ, takže ty tady nemáš co ?íkat.
EDIT: Jendan smazal ?ást kde ?íkal jak n?kdo m?že sed?t v pozici sobotni ve?ere a že nepochopí jak n?kdo m?že nev?det co je to apex.

Last edited by Radek CZ; 23.6.2008 at 00:52.
Radek CZ is offline   Reply With Quote
Old 23.6.2008   #2
duuku
Member

duuku's Avatar

Tak by me docela zajimalo kdo te osocoval z toho ze budes mit v zavode nejakou vyhodu? ja teda o nicem nevim, jen to ze je mozny ze jedes jen ty sam cely 4 hodiny (to teda vyhoda rozhodne neni a dal uz to nikdo nerozebiral) coz se nemohlo tak si laskave nech to osocovani pro sebe a ze jsme trotlove taky (to ze si to mozna myslel jinak me nezajima nemas to psat vubec ) . Zavod probehl az na to pocatecni zdrzeni naprosto v klidu skoda jen toho poctu
Old 23.6.2008   #3
JENDAN
LFS Guru

JENDAN's Avatar

vzdyt ja jsem ze zavodu nadseny. Toho poctu je skoda. Nemeli jsme zadneho primeho protivnika. Obzvlaste po tom co jsme v menu misto na hrace klikli na garaz
Me slo jenom o to ze se snazim jezdit v co nejrealnejsim prostredi a nakonec je to jenom nevyhoda.

EDIT: ajajaj. Tak tohle je trochu trapas. On to vlastne nikdo nerikal. To jsme jenom tak diskutovali se sparcem ze to uricte budete rikat, ale protoze jsem pravdepodobne neco montoval tak jsem to bral jako realny fakt.
Timto se omlouvam.
Avsak idea je porad stejna....ti co to jedou co nejvice real tak jsou na tom vetsinou hur a pro ne se musi konat specialni zavody jako get real.

EDIT2: za toho trotla se trochu omlouvam. Chtel jsem vyburcovat reakce

EDIT3:
Quote:
Originally Posted by Radek CZ View Post
Je to jen hra. Nemam doma kokpit.
Ja myslel, ze to je simulator? A na kokpit toho zas tolik nestaci. Jenom obratit pedaly, aby byli zaveseny zeshora, dat je trochu vys(7cm?) a trochu si zklopit operadlo.

Quote:
Originally Posted by Radek CZ View Post
Když jsi byl u m? po WTCC tak jsem se ptal co je to apex a ty se m? takhle vysm?ješ, takže ty tady nemáš co ?íkat.
EDIT: Jendan smazal ?ást kde ?íkal jak n?kdo m?že sed?t v pozici sobotni ve?ere a že nepochopí jak n?kdo m?že nev?det co je to apex.
No... puvodne jsem psal, ze nechapu jak nekdo muze bojovat na spici a nevi co to je apex. Bez toho se snad neda ani jezdit.
Tohle jsem nemyslel utocne spis jsem miril k tomu vzdelavani, protoze je videt, ze to je potreba. A i ja bych se rad dozvedel nejake zakulisni veci od dmichla a dalsich.
Pr.: kdyz jsem byl na wtcc, tak mi bylo divne, proc vsechny oktavky maji odmontovane predni narazniky. Nejdrive jsem si myslel, ze kazda oktavka je proste bouchla, ale kdyz jsem jich videl asi 8, tak jsem se nevahal zeptat v jednom teamu. Odpoved byla velice prosta, ale asi by me nenapadla. Je to proto, ze kdyz vjizdeji na vlek tak by si ten naraznik urazili kvuli pomerne velkemu uhlu naklonu.
Proto jsem tam na ty zavody sel abych toho vedel a videl vic a ne tam sedel jako pecka na jednom miste.

16 Jan Širl

Last edited by JENDAN; 23.6.2008 at 01:24.
JENDAN is offline   Reply With Quote
Old 23.6.2008   #4
Radek CZ
Member

Radek CZ's Avatar

Quote:
EDIT3:

Ja myslel, ze to je simulator? A na kokpit toho zas tolik nestaci. Jenom obratit pedaly, aby byli zaveseny zeshora, dat je trochu vys(7cm?) a trochu si zklopit operadlo.

No... puvodne jsem psal, ze nechapu jak nekdo muze bojovat na spici a nevi co to je apex. Bez toho se snad neda ani jezdit.
Tohle jsem nemyslel utocne spis jsem miril k tomu vzdelavani, protoze je videt, ze to je potreba. A i ja bych se rad dozvedel nejake zakulisni veci od dmichla a dalsich.
Nemam pot?ebu si davat pedály naopak, když stejn? nejsem v aut? a nikdy to nebude real. Co se tý?e apexu, nepot?ebuješ znát odborný názvy, aby jsi mohl závodit. Jak vidíš dá se bez toho jezdit a umístit se.
Old 23.6.2008   #5
Motto
Member

Motto's Avatar

Quote:
Cim dal tim dele jsem v LFS komunite, tak tim vice mam pocit, ze vetsina lfsaru je jenom banda infantilnich egomaniaku, kteri se jenom staraji o to jestli nahodou ten druhej ma lepsi podminky.

Nevim no, jestli jsi se upsal nebo jis pri psani pozil Kazdopadne pouzivas zajimave vyrazy - celkem ostre a mozna si to u par LFSaku po..... Prijde mi, ze se potrebujes vypovidat. Vsichni hrajeme stejnou "hru" a myslim si, ze je na kazdem jak si to doma prizpusobi! S tou nevyhodou jsis pekne nabehnul
Old 23.6.2008   #6
JENDAN
LFS Guru

JENDAN's Avatar

ale vzdyt to tak je. Kolikrat se tu diskutovalo o hackach a o pohledech nad vozem, o idealni stope, o skoku do garaze.
Mrzi me to ze hraju s lidma kterym je jedno jestli je to realny nebo ne.
Pride mi ze celou svoji energii vkladaji do toho jak si to co nejvice ulehcit misto toho aby to posunuli na vetsi realnou uroven.

16 Jan Širl
JENDAN is offline   Reply With Quote
Old 23.6.2008   #7
Motto
Member

Motto's Avatar

Je na kazdem jak si to udela. Ja mam taky rad co nejrealnejsi zavody, ale ne kazdy ma treba spojku, hacko a podobne a uz tady zacinaji ty rozdily. Jak tohle vyresit?

A real je proste jenom jeden!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules