|
23.6.2008 | #1 | |
Member
|
Quote:
Když jsi byl u m? po WTCC tak jsem se ptal co je to apex a ty se m? takhle vysm?ješ, takže ty tady nemáš co ?íkat. EDIT: Jendan smazal ?ást kde ?íkal jak n?kdo m?že sed?t v pozici sobotni ve?ere a že nepochopí jak n?kdo m?že nev?det co je to apex.
Hanz DD fan (Destruction derby World) Last edited by Radek CZ; 23.6.2008 at 00:52. |
|
23.6.2008 | #2 |
Member
|
Tak by me docela zajimalo kdo te osocoval z toho ze budes mit v zavode nejakou vyhodu? ja teda o nicem nevim, jen to ze je mozny ze jedes jen ty sam cely 4 hodiny (to teda vyhoda rozhodne neni a dal uz to nikdo nerozebiral) coz se nemohlo tak si laskave nech to osocovani pro sebe a ze jsme trotlove taky (to ze si to mozna myslel jinak me nezajima nemas to psat vubec ) . Zavod probehl az na to pocatecni zdrzeni naprosto v klidu skoda jen toho poctu
23.6.2008 | #3 | |
LFS Guru
|
vzdyt ja jsem ze zavodu nadseny. Toho poctu je skoda. Nemeli jsme zadneho primeho protivnika. Obzvlaste po tom co jsme v menu misto na hrace klikli na garaz
Me slo jenom o to ze se snazim jezdit v co nejrealnejsim prostredi a nakonec je to jenom nevyhoda. EDIT: ajajaj. Tak tohle je trochu trapas. On to vlastne nikdo nerikal. To jsme jenom tak diskutovali se sparcem ze to uricte budete rikat, ale protoze jsem pravdepodobne neco montoval tak jsem to bral jako realny fakt. Timto se omlouvam. Avsak idea je porad stejna....ti co to jedou co nejvice real tak jsou na tom vetsinou hur a pro ne se musi konat specialni zavody jako get real. EDIT2: za toho trotla se trochu omlouvam. Chtel jsem vyburcovat reakce EDIT3: Ja myslel, ze to je simulator? A na kokpit toho zas tolik nestaci. Jenom obratit pedaly, aby byli zaveseny zeshora, dat je trochu vys(7cm?) a trochu si zklopit operadlo. Quote:
Tohle jsem nemyslel utocne spis jsem miril k tomu vzdelavani, protoze je videt, ze to je potreba. A i ja bych se rad dozvedel nejake zakulisni veci od dmichla a dalsich. Pr.: kdyz jsem byl na wtcc, tak mi bylo divne, proc vsechny oktavky maji odmontovane predni narazniky. Nejdrive jsem si myslel, ze kazda oktavka je proste bouchla, ale kdyz jsem jich videl asi 8, tak jsem se nevahal zeptat v jednom teamu. Odpoved byla velice prosta, ale asi by me nenapadla. Je to proto, ze kdyz vjizdeji na vlek tak by si ten naraznik urazili kvuli pomerne velkemu uhlu naklonu. Proto jsem tam na ty zavody sel abych toho vedel a videl vic a ne tam sedel jako pecka na jednom miste.
N?kte?í lidé tvrdí, že milují Severní smy?ku, bu? lžou, nebo tam nejeli dostate?n? rychle. 16 Jan Širl Last edited by JENDAN; 23.6.2008 at 01:24. |
|
23.6.2008 | #4 | |
Member
|
Quote:
23.6.2008 | #5 | |
Member
|
Quote:
Nevim no, jestli jsi se upsal nebo jis pri psani pozil Kazdopadne pouzivas zajimave vyrazy - celkem ostre a mozna si to u par LFSaku po..... Prijde mi, ze se potrebujes vypovidat. Vsichni hrajeme stejnou "hru" a myslim si, ze je na kazdem jak si to doma prizpusobi! S tou nevyhodou jsis pekne nabehnul |
|
23.6.2008 | #6 |
LFS Guru
|
ale vzdyt to tak je. Kolikrat se tu diskutovalo o hackach a o pohledech nad vozem, o idealni stope, o skoku do garaze.
Mrzi me to ze hraju s lidma kterym je jedno jestli je to realny nebo ne. Pride mi ze celou svoji energii vkladaji do toho jak si to co nejvice ulehcit misto toho aby to posunuli na vetsi realnou uroven.
23.6.2008 | #7 |
Member
|
Je na kazdem jak si to udela. Ja mam taky rad co nejrealnejsi zavody, ale ne kazdy ma treba spojku, hacko a podobne a uz tady zacinaji ty rozdily. Jak tohle vyresit?
A real je proste jenom jeden! |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|