|
6.2.2008 | #1 |
Newbie
|
"PROJIZDKA" k cemu?
Zdravim vsechny, mam dotaz koupil sem si S2 a kdyz se pripojim na server kde je napis projizdka treba Live to Cruise, a vlevo nahore se mi obevi kredit a pod nimi licence 5/30 kdyz jedu oboji narusta, ale k cemu to koknretne je? Kdyz sou volny zavody a sou tam auta vyssich trid muzu s nimi bez problemu jezdit, zkousel sem i jiny servery s napisem projizdka a tam ty ukazatele zase fungovaly jinak sem z toho trochu tumpach , tak plz vysvetlete mi to aspon strucne o co presne jde, diky
|
6.2.2008 | #2 |
Newbie
|
su to cruise servery ktore su naprogramovane tak ako real life, kupujes si auta, nahana ta policia, musis dodrzovat limit a tak ...
|
7.2.2008 | #3 |
Newbie
|
kdyz jsem jeste mel licenci,tak jsem byl paradne vytocenej ,ze bylo prave hodne techto public servru a klounejch zavodnich jenom par -skoro doslova ,nevim jak to je ted treba se to furt meni
ale aspon ted vim kcemu ty servry jsou ,taky jsem to nejak nechapal ps:klounej zavodni pro mne znamena ze tam je tech 15-25lidi ,ale takovej tam casto nesel najit vubec Last edited by pagotamd; 7.2.2008 at 00:08. |
7.2.2008 | #4 |
Administrator
|
tak ono dost zalezi na tom kolik je hodin... pocet lidi na serverech totiz dost kolisa, viz LFSWorld
Display Modes | |
|
|