|
25.5.2007 | #1 |
Newbie
|
Nem?žu jet rychleji než 76 km/h
Hru jsem si stáhl nedávno, je to naprostá bomba, spole?n? s Richard Burns Rally suverénn? dv? nejlepší hry. Nikde ale nem?žu zjistit, jaká jsou pravidla pro p?ipojení na server. Konkrétn? nechápu, pro? n?kdy po p?ipojení má moje auto jakoby omezova? na zhruba 77 km/h a taky se mi už stalo, že jsem se v?bec nemohl p?ipojit na tra? a po kliknutí na "p?ipojit" jsem po?ád jenom pozoroval závod. Je n?kde n?jaký manuál, kde je vysv?tleno, jestli se v?bec dá p?ipojit do rozjetého závodu apod.? Ten omezova? m? fakt s... Všichni ostatní jezdí normáln?, jenom já se ploužím Please help me!
|
25.5.2007 | #2 |
Senior Member
|
vyzera to na speed limiter, ktory je len pri GTR a formulach..
na akych autach sa problem vyskytuje ?
25.5.2007 | #3 |
LFS Guru
|
zmackni L.
co se tyce pripojeni do zavodu, tak to jde jen kdyz neni plny, kdyz je plny a pokusis se o pripojeni, tak se ti to vypise v levem hornim rohu ze zavod je zaplnen a musis pockat, az se nekdo hodi do spectate, nebo se odpoji.
25.5.2007 | #4 |
Newbie
|
Díky za tip, to L zabralo. Sám bych na to asi nep?išel nikdy, ?lov?k chce jenom jezdit a na n?jaké ?tení významu kláves není ?as
|
25.5.2007 | #5 |
Senior Member
|
Ješt? je tu možnost, že na n?kterých serverech je zakázáno p?ipojení do závodu v jeho pr?b?hu, tzn. že si musíš po?kat na odstartování dalšího závodu. Viz http://www.lfsworld.net/?win=hosts (vysv?tlivky dole, je to to m - p?ipojení b?hem závodu povoleno).
Display Modes | |
|
|