28.9.2006 | #1541 | |
Member
|
Quote:
28.9.2006 | #1542 |
LFS Guru
|
tak mi to vysvetli pls. mne to ani na konci nebolo jasne kto bol ten strycek co ju pichal ani ten jeho kamos mafian co zabil jej pichaca
28.9.2006 | #1543 |
LFS Guru
|
ten strycek jirka je pan s klistetem (nevim, jestli sledujes ceskou politickou scenu)
|
28.9.2006 | #1544 | |
Member
|
Quote:
28.9.2006 | #1545 |
Regular Member
|
OMG, cetl jsem to kdysi, ale az ted mi to doslo a citim se trapne ze tak pozde, ale je fakt ze sem nad tim moc neuvazoval
28.9.2006 | #1546 |
LFS Guru
|
nesledujem ceske spravy, pls vysvetli blizsie kto je pan s klistetem
28.9.2006 | #1547 | |
Moderator
|
Quote:
starring: strýc Ji?í alias Bradavice alias pan s klišt?tem - Ji?í Paroub3k (net?eba p?edstavovat) pan ?i?inka - podnikatel Ko?ka (údajný mafián, provozovatel Mat?jské pouti a údajný vrah kotroverzního podnikatele F.Mrázka - n?kt?í lidé a noviná?i ho spojují s Bradavicí) Bohouš - p?edpokládám, že to je Bohumil Sob0tka (bývalý ministr financí) Bublifuk - František Bubl4n (bývalý ministr vnitra) Machá?ek - Ji?í Machá?ek (student z Hradce Králové alias Jet_ CZE) Last edited by Agarash; 28.9.2006 at 18:39. |
|
28.9.2006 | #1548 |
LFS Guru
|
to sedí
28.9.2006 | #1549 |
Regular Member
|
Víte, kde mají ženské pupík?
To se jde po páte?i dol? a je to t?etí dírka v po?adí. |
28.9.2006 | #1550 |
LFS Guru
|
jsem megahustej
29.9.2006 | #1551 |
Regular Member
|
nevim, jestli uz to tady bylo....
neco pro zasmani.... Tuning vole... P: P?ejete si? Z: Bych cht?l jako tuning vole ne. Jako na káru ne. P: (odhadne zákazníka) Schade nebo kopjejka? Z: Cože vole? P: Jestli máte škodovku 120 nebo žigulíka. Z: ***** kua, jako já mam zahrani?ní ne, jako z dovozu ne. P: Aha. A co byste si tak asi p?edstavoval? Z: Kua ?ákej jako fakt hustej tuning!!! Sem vid?l te? toho Krestu v takovym jako závo?áku to by se mi jako líbilo ne. P: Myslíte WRC? Z: Nevim kua, ty si fachman ne? Hlavn? aby to jako táhlo ne. P: Hmmm. Uvidíme co se dá d?lat. Na jaký v?z by to m?lo být? Z: Na m?j asi ne vole. P: A to je? Zna?ka, model... Z: Nevim kua. Ale ?ákej jako jižanskej, takovej jako futuristickej vole ne. P: Ferrari, Buggati, Lamborghini, Masserati, Fiat, Lancia... Z: Jo to je vono vole! To poslední! P: A model? Podivejte se do papír?. Z: Nemam kua. Voni tydle jako sportovní káry maj jako extrémní výkon ne, takže jako ty emise asi jako vzrostou ne, a ty kurvy mi ?ekli že s tim jako nem?žu na ulici ne. P: Hmm. Aha. No jo no. A neni to aspo? napsáno vzadu na tom aut?? Sportovní Lancia? To by mohla být Delta Integrale? Z: Ne to neni vole. No vona je jako sportovní ale jako spíš taková historická ne. Se podivám ne. Má tam napsáno 1310. Dacia 1310. P: (p?l minuty ticho, prodava? se kouše do rtu)...Ne?íkal jste Lancia? Z: To máš jedno kua, prost? chci aby byla fakt jako nadupaná. Hlavn? jako takový ty velký kola a k?ídlo a heligonový sv?tla a jako plameny na kapotu a další hus?árny kua! Asi n?co jako Fást end Fj?riouz ne. Jako hodlám do toho vrazit fakt jako slušnou vatu ne, vole klidn? i p?t papouch? ne, jako peníze nehrajou roli ne. P: Ty stylingové úpravy co jste popsal by vyšly tak alespo? na 20 tisíc. Z: Cože vole ses posral ne? Si deláš kozy ne? P: Ne. Z: Jako víš co, já nemusim mít jako originál zna?kový Dacia vole, to jaku chápu ne že sou jako drahý ne. P: (dusí se smíchy) T?ch p?t tisíc bych vám doporu?il ušet?it na sešrotování. Z: Jako bez prdele vole, jako tam už je jako hodn? tuningu jako hotovýho ne. Jak sem jako zalepoval kobercovkou prorezlý díry ne, tak sem si s ní jako zamra?il sv?tla ne a jako celofánem z ?okolády sem si obalil zrcátka to vypadá fakt másérsky kua! A jako lihovkou sem si tam ud?lal takový ty jako závo?ácký nápisy vole ne, a nejv?tší hus?árnu mám jako na p?edním skle kua, brácha mi poslal velkou samolepku JZD Dolný Kubín ne, kua to vypadá upln? jak ta Krestova kára! Sem to jako cht?l u vás jenom jako doladit ne. Tak aspo? ?ák jako upravit motor ne? P: Co to má za motor? Z: Nevim vole, ale jako ?ákej fakt dost dobrej, úpln? to v n?m rachotí jako tomu Krestovi ne. Prost? jako sportovní. Extrémní výkon kua! P: Za kolik to má z nuly na sto? Z: To nevim vole, tolik sem s tim jako nejel, jako nejvíc sem z toho dostal devadesát vole, zážitek z jídy ne, fakt ná?ez, hnal bych to vejš ale upadlo mi zrcátko a utrh se zadní nárazník ne, tak to te? vypadá trochu jako Hummer. P: A z nuly na ehm... devadesát? Z: Jako vole vyjel sem z Prahy na Brno po Dé jedna ne, a t?ch dev?t p?tek sem vytáh n?kde... no... asi tak... P: V Pruhonicích? Z: ***** vole, U Devíti k?íž? ne. Jako hnal bych to vejš, ale musel sem zastavit ne, protože mi pak ešte vypadlo zadní vokno a rozflákalo sv?tlo ?ákýmu ****ovi co jel za mnou v ?ákym trapnym sériovým BMW ne, kokot, sem mu cht?l ujet ale pod?adil na dv?, dostal se ke mn? tak sem musel zastavit ne. Takže práv? jako bych pot?eboval ?áký jako zvýšení výkonu ne. Jako hlavn? asi jako ten ?ipt?nig to je prej fakt hus?árna to sem jako ?et. P: Bohužel se obavám že chiptuning u vás nep?jde, nemáte tam totiž žádnou elektroniku. Z: Jakto že ne? Jako Fanda mi do p?ístrojový desky vy?íz díru a do tý sem si jako nalepil kalkula?ku ne, takže tam mám i palubní po?íta? kua! To nemá ani m?j p?edák v práci ne a ten má fakt hustou káru kua, Oltcita! Jako ten motor už je taky tuningovanej, sem si doma vyrobil turbo podle návodu na internetu ne, z papírovýho v?trníku a provrtaný piksly vod párk?, a jako nár?st výkonu extrémní kua! Taky jako mám novej vejfuk ne, protože ten starej mi n?kde upad, tak sem si tam jako p?idrátoval lešená?skou trubku, má to fakt hustej zvuk vole ne. P: Nezlobte se ale asi Vám nepom?žu, proti Vám jsme tady úplný b?ídilové... |
30.9.2006 | #1552 |
LFS Guru
|
tuzing tu mame zmaknutej, z toho sem kopirovat nemusis
30.9.2006 | #1554 |
Administrator
|
30.9.2006 | #1555 |
LFS Guru
|
nova hracka pre teroristov al-kaidy
http://www.therawfeed.com/2006/09/vr...olest-toy.html
2.10.2006 | #1556 |
LFS Guru
|
timhle hodlam splachnout dva prdy na jednou,
jednak tim vysvetlim nasim slovenskym kamaradum, kdo je pan s klistetem, a druhak bych chtel poukazat na podobnosti s jistou kauzou ktera ted clouma s lfs u nas. vyjadruje to pouze muj nazor a nici jiny sry ze do toho taham politiku, ale myslim ze na tomhle brehu muzu |
2.10.2006 | #1557 | |
Regular Member
|
Quote:
Team: ACTUAL LINUX e-Racing Team . . . . . . Sponzor: ACTUAL LINUX s.r.o. Jabber: alert.gabel(zavinac)jabber.actual.cz . . MSN: gabelhirsch(zavinac)hotmail.com S1 + S2 since 2005-08-04 . . . . . . . . . . . . . . . . láska na první svodidla |
|
2.10.2006 | #1558 |
Member
|
|
2.10.2006 | #1559 |
LFS Guru
|
vtipne to moc neni
http://videos.streetfire.net/categor...4d00142608.htm
5.10.2006 | #1560 |
LFS Guru