29.7.2008 | #3641 |
Administrator
|
Rebrí?ek 25 najpoužívanejších výhovoriek programátorov, ke? ich programy nefungujú:
1. Divné... 2. O tom som nikdy nepo?ul. 3. Ale v?era to ešte fungovalo. 4. Áno, ten program potrebuje ešte nejaké úpravy. 5. Ako je toto možné? 6. Zdá sa, že chyba je v po?íta?i. 7. Máte najnovšiu verziu opera?ného systému? 8. Užívate? zase urobil chybu. 9. Máte nesprávny súbor testovacích dát. 10. Na tento modul som vôbec nesiahal. 11. K?ud, všetko bude v poriadku v?as. 12. Máte chybný exe súbor. 13. Ále, to je len mali?kos?. 14. Som skoro hotový. 15. Samozrejme, práve som sa chystal túto mali?kos? opravi?. 16. To bude hotové za minútku. 17. To je len nejaká neš?astná zhoda okolností. 18. Nemôžem otestova? všetko! 19. TOTO nemôže robi? TAMTO. 20. Neopravoval som to už náhodou? 21. Už je to tam zabudované, len sme to ešte netestovali. 22. Už je to v poriadku, len sme to ešte netestovali. 23. Niekto musel zmeni? môj zdrojový kód. 24. Máte zavírovaný aplika?ní software. 25. Zabudnite na to, že to nefunguje a radšej mi povedzte, ako sa vám ten program pá?i? Po maturitách sedí ?editel ve sborovn?, drží se za hlavu a b?duje: "To m? bolí koule, ježíši, to m? bolí koule!" ?eštiná?ka se oto?í a vy?ítav? ho napomíná : "Snad bolejí, pane ?editeli, bolejí!"
29.7.2008 | #3642 |
LFS Guru
|
prevzate z hofylandu ...
Na pláži jsou dva kamarádi a Mirzza. Ten první povídá: Já jsem si koupil t?lový mlíko za 38,-K?, sice tady píšou, že se nemusím ni?eho bát, ale podle m?, to moji pokožku moc ochránit nem?že. Na to ten druhý: No to já dal za ple?ový mlíko 300,- K? a jako to je fakt kvalitka, to má v sob? ten UV factor. Nakonec Mirzza: Tak to jste arkádisti. Ty voe já mám mlíko s rFactorem, dal jsem za n?j 9 kil a ješt? jim musím ro?n? dát 4 kila, aby mi ten factor v?bec aktivovali.
29.7.2008 | #3643 | |
Moderator
|
Quote:
29.7.2008 | #3644 | |
Member
|
Quote:
|
|
29.7.2008 | #3645 |
LFS Guru
|
|
30.7.2008 | #3646 |
Member
|
D?de?ku, souložíte ješt? s babi?kou?
"No to si piš, že jo! Ale bába u toho musí mít nasazenou plynovou masku." "A pro??" "Tak za prvé jí to víc sluší, za druhé mi do toho nem?že kecat a za t?etí, když jí zacpu filtr, tak sebou hází jak sedmnáctka." |
30.7.2008 | #3647 |
LFS Guru
|
Malý Dežo p?ijde do kuchyn?, kde máma zrovna pe?e kolá?, str?í obli?ej do mouky a ?íká: "Hele mami, já sem bílej!" Máma mu vrazí facku a ?íká: "B?ž se ukázat tátovi, a? vidí co tady vyvádíš!" Dežo p?ijde k tátovi a zase: "Hele tati, já sem bílej!" Táta mu jí jednu flákne a pošle ho za d?dou, a? se mu taky ukáže. Dežo p?ijde k d?dovi": "Hele d?do, já sem bílej!" D?da ho p?ehne p?es koleno a se?eže ho páskem a ?íká:"To t? nau?í, te? b?ž zpátky do kuchyn? za maminkou." P?ijde zpátky do kuchyn? a máma se ptá:"Tak co, vzal jsi si z toho n?jaké ponau?ení?" "Jo. Sem bílej sotva 5 minut a už vás nesnáším, vy ?erný huby!"
|
30.7.2008 | #3648 |
Member
|
Ty voe v?t?íku tak to je pecka ftipek jako budu to rozesílat po mejlu a? se každej tak dob?e pobaví jako já
ESCARGOT racing team | ALTP CUP | LeGolem | My CTRA | používám nastavení voz? od XEDOX engineering AMD Athlon 64 X2 Dua l Core 6400+ 3,22 GHz|2,00 GB RAM | Nvidia GeForce GT 220 | Fujitsu monitor 23. |
31.7.2008 | #3649 |
Administrator
|
jeden geekovskej strip
31.7.2008 | #3650 |
Administrator
|
31.7.2008 | #3651 | |
LFS Guru
|
Quote:
1.8.2008 | #3652 |
LFS Guru
|
Pojizdne kino neznate ?
1.8.2008 | #3653 |
Administrator
|
Jak by to vypadalo, kdyby Microsoft nepodnikal v oblasti IT, ale t?eba v prodeji domácích pot?eb?
Vstupuji do perfektn? architektonicky ?ešené budovy hrd? nesoucí velkou ceduli Železá?ství Microsoft inc. Stylové pr??elí budovy a profesionální personál napovídají, že jde o firmu velmi úsp?šnou. Po vstupu m? však p?ekvapí pom?rn? malý výb?r zboží, které tu je vystaveno vždy ve velkém množství kus? od každého. Pot?ebuji však koupit motyku a tu mají, to je hlavní. Jdu k regálu s motykami. Je ohromný – táhne se p?es celou prodejnu. V tém?? každé poli?ce leží s pedantskou p?esností narovnány naprosto stejné motyky. Cenovky se ale liší, ty nejlevn?jší jsou jen za 40 K?, ty nejdražší pak stojí 13500 K?. Úpln? na konci ?ady je pak prázdná poli?ka s cenovkou 4700 K?. Je mi to divné a jdu se zeptat prodava?e: „Prosím vás, m?žete mi ?íct, jaký je rozdíl mezi motykami za 40 a t?mi za 13500?“ „Ale samoz?ejm?, v?bec žádný, ty motyky jsou stejné.“ „No to vidím, že jsou stejné, ale nejsou t?eba z jiného materiálu, nejsou ty za 40 s výrobní vadou, nebo tak?“ „Nikoliv, ty motyky jsou opravdu úpln? stejné.“ „Takže je vlastn? úpln? jedno, kterou si koupím...“ „Jist?.“ „...ud?lají úpln? stejnou práci.“ „No tak v tom se prosím pletete.“ „Chcete ?íct, že ty motyky jsou stejné, ale každá ud?lá jinou práci?“ „V zásad? ano, tady jde totiž o licenci. Motyku za 40 si m?žete koupit, ale pokud nejste jednooký nezletilý nezam?stnaný sirotek, tak ji nesmíte používat.“ „No a která je tedy vhodná pro m??“ „No to záleží, jestli ji budete používat jen pro vlastní pot?ebu, nebo ji i p?j?ovat, jestli s ní budete p?stovat nekomer?n?, nebo vyp?stované plodiny prodávat, na jak velkém pozemku s ní budete kopat a jak dlouho ji máte v plánu užívat.“ „No já bych asi bral ten typ, který byl v tom prázdném regále, ten už jste nejspíš vyprodali a tudíž je o n?j nejv?tší zájem, proto bude asi nejlepší“ „I tentokrát se mýlíte, tam žádné motyky nikdy nebyly, to je regál s licencemi na motyku.“ „Aha a k ?emu mi ta licence bude, když nemám žádnou motyku?“ „No k ni?emu, to je spíš pro lidi, kte?í motyku ukradli sousedovi a te? by ji cht?li zlegalizovat...“ „Tak dob?e, ?ekn?me, že bych cht?l motyku na celý zbytek života, co bych si s ní t?eba mohl i na stará kolena vyd?lávat a co bych ji mohl p?j?it tolika lidem, kolika budu chtít.“ „No tak takové motyky tu zrovna nemáme, ale mohu ji pro Vás p?iobjednat. Víte co, než ud?láte to závažné rozhodnutí a koupíte si motyku za 68990 korun, nechcete si radši nejprve zkusit naši demo-motyku?“ „Demo-co?“ „Demo-motyku - jde o trial ?ili zkušební verzi motyky, kterou dostanete zdarma, ale musíte ji po uplynutí lh?ty t?iceti dní p?estat používat.“ „No a co se stane po t?ch t?iceti dnech?“ „Nic, ale pokud ji nep?estanete používat, bude vaše další okopávání záhonk? v rozporu se zákonem...“ No co vám mám povídat, vzal jsem tu demo-motyku zdarma a víckrát už m? tam nevid?li.
1.8.2008 | #3654 |
LFS Guru
|
heh nejlepsi vtip co sem za posledni dobu cetl jj demo motyka je nejlepsi
|
1.8.2008 | #3655 |
Member
|
V druhé t?íd? základní školy se bude malovat t?ída. Paní u?itelka se proto ptá d?tí :Tak, jak by jste cht?li vymalovat vaši t?ídu ?
P?ihláší se Alenka: Já bych tam cht?l žirafy... PAní U?itelka: Hmm , to není špatný nápad. P?ihlásí se pepí?ek : Já bych to namaloval na ?erno a doprost?ed bych jebnul r?žovej pruh. Paní u?itelka se tak naštve a pošle pepí?ka do ?editelny kde má zopakovat tu ošklivou v?c. Pan ?editel poté zavolá Tatínka a ted se ptá pepí?ka : Tak cos to zase proved?! Pepí?ek na to : Jsem ?ekl že ybch t?ídu vymaloval na ?erno a doprost?ed bych jebnul r?žovej pruh.. Tatínek: Ty jede..... Nebylo by to moc tmavé? |
2.8.2008 | #3657 |
Member
|
ESCARGOT racing team | ALTP CUP | LeGolem | My CTRA | používám nastavení voz? od XEDOX engineering AMD Athlon 64 X2 Dua l Core 6400+ 3,22 GHz|2,00 GB RAM | Nvidia GeForce GT 220 | Fujitsu monitor 23. |
3.8.2008 | #3658 |
Member
|
4.8.2008 | #3659 |
Administrator
|
co ty komunisti pousteli do lidi... se divim ze revoluce nebyla driv
http://uk.youtube.com/watch?v=3M3UGk...eature=related
5.8.2008 | #3660 |
LFS Guru
|