14.4.2009 | #1 |
Moderator
|
Hotel v Blave
Ahoj,
kamos ted jede s rostenkou do Bratislavy a shaneji na prespani dvouluzko okolo EUR40 za noc. Mate dobry zkusenosti s nejakym hotelem, ktery muzete doporucit? Diky, v
14.4.2009 | #2 |
Senior Member
|
si myslim ,ze hotel za dve osoby a do 40e je v Bratislave kapanek utopia.
Ak mozem doporucit ,tak 15-20km od BA sa da najst nieco na vecer kde nieje problem s parkovanim . Ja mam momentalne byt v prestavbe s rozlozenymi macickami a mam len jednu postel ,cize umna tiez nie. skus pozriet okolie BA ako senec senec2 popripade este smer rovinka. Pezinok je este moznost ,ale to je tak do 25km od BA. Senec odporucam uz len preto ,lebo su tam slnecne jazera a tam je naozaj pekne. Ked ti nemam doporucit hotely ,tak to je Hotel Tatra ,tu teraz prerabaju a je to kapanek viac ako 40e ,hmm vlastne vacsina hotelov co poznam su tak od 90e a vyzsie ako pozeram ,cize hollydayInn ,Hviezda ,Danubia ,Junior ,dokonca vo vrakuni pytaju 75e za osobu atd. City hotel a Kyjev maju mozno neaku tu akciu ,na nete to mas tu . Momentalne ma nic ineho nenapada EDIT este ma napadol hotel pri bile echo a prinom je hotel nivy a este neaky hotel co zistim ked vykunem z domu. A predpokladam, ze ubytovanie pre robotnikov ,popripade skusit vybavit internatnu izbu na jeden vecer asi nepripada do uvahy.
SDI|| Team Leader "Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out before everything else." Ayrton Senna Kill Kocurik Last edited by Branislav; 14.4.2009 at 18:13. |
14.4.2009 | #3 |
Moderator
|
dekuji za vycerpavajici odpoved
pripomen se u me o pivo az se priste uvidime, zaslouzis si minimalne jedno
14.4.2009 | #4 |
Senior Member
|
ja som poctivi vodic ,cize akceptujem len kofolu alebo iny nealkoholicky napoj inac ten hotel je hotel nivy ,ale ten som uz spomenul . Hmm ale pozeram ,ze hotelov tu mame plnu prdelku ale ja poznam asi len tie najdrahsie ,neaka sanca bude ,ked sa bude hladat . Ale vravim ked idu kuknut do BA a chcu nachvilu romanticky vypnut odporucam ten senec a tie senecke jazera (nechcem tam robit reklamu ,ale je to najblizsie k ba a cenovo nizsie a je tam pekne).
15.4.2009 | #5 |
Member
|
a bacha na nestrážené parkoviská - do minúty známemu vykradli kufor na felde aj s našimi vecami
polícia sa ani neunúvala vraj nevedia kde to je a to len týžde? pred tým tam Janko S.zo Žiliny š?al z balkona reštiky -bol aj na titulke novín rok tuším 1999 možno sa to už zlepšilo - idu pod 45 sec |
15.4.2009 | #6 |
Senior Member
|