View Single Post
Old 28.3.2015   #1163
JackCY
Regular Member

 
JackCY's Avatar
 
Join Date: 26.4.2007
Posts: 552
Default

Bavo: neco vyhrabu, posilal jsem Pablovi uz myslim. Preposlu.

To spis vypada jako problem volantu jestli nereaguje ani ve Windows.
Me jedine co se mi stalo s AC je ze mi nefungoval klakson. Nechapu proc, ve windows mi v hernich ovladacich vse fungovalo spravne a po restartu AC klakson opet fungoval. Ale ze by vypadlo cele ovladani komplet, nepotkal jsem zatim.

Pablo:
190E jezdi na defaultu lepe nez E30. Nebyl problem ho trochu upravit a hned jezdit, zadne razantni zmeny.

Nepoznal jsem zadnou zmenu v blizke minulosti u E30, byla nejaka na konci 2014 ale to jsem zrovna zacal s E30 jezdit po te zmene. GTA a E30 GTM/GrA maji stejny neduh v setupu a to jest velky rozdil mezi frekvenci predniho a zadniho odpruzeni. Zatimco na GTA je to vsechno mekke a tak lze nez pritvrdit zadek a srovnat to co to jde, navic se s presnejsim/tvrdsim zadkem lepe drituje. E30 ma predek jako beton a naopak se snizuje predek co to jen jde aby se srovnal se zadnim odpruzenim. Kdyz je moc tvrdy predek na vjezdu to hure zataci, mekky zadek zase pod plynem presune moc vahy dozadu a vice pretaci. S defaultni E30 to je asi tak ze nejdriv se clovek snazi auto narvat do zatacky a ma velky rejd, potom slapne na plyn a auto jde do hodin. Jezdit se s tim da, ale neni to zrovna idealni, je to spise na rychle trate bez pomalych zatacek.
Mekci predek, zataci vice predkem (krome velmi rychlych zatacek). Mekci zadek, zataci vice zadkem = vice klouze, slapnu na plyn a jede to jak Porsche, coz u DTM je docela otravne a ztratove.

---

ALOOG+SimJunkies poradaji GT3. Zkusebni zavod Nedele 29. Zbytek neni zatim dan.

Practice: 1900GMT (2000BST 2100CEST)
Qualifying: 1930GMT (2030BST 2130CEST)
Race: 2000GMT (2100BST 2200CEST)
__________________
mpwr.JackCY LFSStats v2.1 WIP

Last edited by JackCY; 29.3.2015 at 16:07.
JackCY is offline   Reply With Quote