View Single Post
Old 3.3.2008   #184
Chaos
Administrator

Chaos's Avatar

Quote:
Originally Posted by JENDAN View Post
2Chaos: V patek, kdyz jsem si byl vyzvednout ty samolepky, tak jsem tam potkal nejakyho typana, ktery tvrdil, ze byl ve ctvrtek s (asi) tebou na 301. Byl tim hodne nadseny a rikal, ze dost premysli o tom, ze by si te objednal na nejakou akci. Bohuzel jsem z nej vic nevypacil. Myslis, ze bys mi to mohl osvetlit? Zajima me to hlavne kvuli tomu, kam LFS a vlastne i 301 pronika
A abych taky stihnul pripadne koupit listek na koncert nebo co to bylo.
Minuly ctvrtky jsme delali promoakce pro pozvany, takze byl jednim z nich... Jinak nevim na jakou akci by to bylo od tohodle pana, ale pokud to budou akce kam muze kdokoli, tak je avizujeme na webu... Firemni akce tam davame az pak, pac tam si oni resi kdo tam prijde a my jim do toho nemuzeme kecat... Ted v sobotu jsme byli na MS Freestyle Motocross v Liberci, tenhle tyden se rozhodne jestli pojedem 15.3. na tanecni soutez Velka cena Sokola v akrobatickym rock'n'rollu...

Jinak ty moje ECCI pedaly do 301 chceme dat, ale az poridime cervenou verzi Duvodem je to, ze kdybysme dali k notebooku normalni plastovy pedaly, tak je nam lidi v botech velmi brzo rozslapou... Jinak v 301 jsou pedaly tuhy proto, aby se nehejbaly samy, jen diky pohybum masiny... Az tam dame ecci pedaly, tak budou taky poradne utazeny... Jinak nevim jakej kdo ma problem, ja mam nohu 39 a problem nemam ani s manualni spojkou pri pouzivani heel and toe techniky...

Last edited by Chaos; 3.3.2008 at 13:27.
Chaos is offline   Reply With Quote