![]() |
Paráda! Tohle bude asi zajímavá liga, jen jsem zv?davý na ú?ast tak v polovin? sezóny, ale snad to p?jde ;) Ceny jsou hodn? parádní !!! Velká motivace!
|
:D No ty tam v polovici uz isto jazdit nebudes, ako ta poznam :D
|
Jak to vypada s tema propozicema?
viz p?ihláška: zaškrtnutím ú?astník ligy souhlasí, že si p?e?etl standardní propozice InterCars GTR series a pravidla závodu, že s nimi souhlasí v celém jejich zn?ní. Zavazuje se, že se bude chovat sportovn? a nebude úmysln? porušovat pravidla. |
jak se m?žeš ptát, když jsi s nima souhlasil? :D ur?it? se na tom pracuje... žádnej strach
|
Quote:
Dotaz na organizátory: pojede se i na teamy?? jeslti ano, tak kolika ?lenné? diky za odpov?? |
rekl bych ze se pojede jako vzdy na 2 lidi..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://forum.czechlfs.net/showthread.php?t=61 |
Quote:
|
Quote:
Chtel bych te lehce opravit. Minulou ligu jsem urcite jel pokud to bylo CAR DO a tenhle seznam co si uvedl je z té predchozi pred CAR DO.Tak si myslim ze spravne je asi tenhle : http://www.czechlfs.net/liga/CROC/CR...ihlasenych.txt PS: Uz to tu nekde bylo o par stranek zpet. |
Quote:
|
Quote:
EDIT: neznam tedka presne zneni pravidel nebo vyhlasky, ale myslim, ze plati to, kdo s cim jel posledni ligu, tzn, ze pokud clovek A ktery mel 10 predminulou a minulou nejel a jel ji nekdo jiny (B) s jeho cislem, ktere bylo volne, tak A ma smulu. Tak sem to zase pochopil ja :) Dle me plati prednostni pravo pilota z minule, ne predminule ligy |
Quote:
|
Quote:
|
prihlaska
Mam dotaz, pri vyplneni prihlasky, jsem vypsal co bylo povinne "(povinný prvek)", ale stale mi to pise ze, "Nejsou vypln?na všechna povinná pole" presto jsem dal odeslat, tak nevim co d?lam spatne a estli mi ta prihlaska odesla. Nic ve stylu "prihlaska byla odeslana" mi nenaskocilo :-( tak at to neposilam zbytecne dvakrat.
|
Quote:
|
Quote:
|
aha, D´
Quote:
|
...hotlapy
Cht?l bych se zeptat, kdy bude uzáv?rka hotlap? (kv?li roz?azení do divizí) ? :bowdown:
|
vacsinou to byva den pred samotnym zavodom... teraz to vsak vyzera na menej casu na hotlapenie, kedze nekompatibilny patch X vyjde v Piatok a hotlapy sa premazu...
|
P?e?etl jsem si to tady všecko a p?ihlášku jsem nenašel nebo p?ehlídl:banghead: . m?že mi n?kdo ukázat kde je?? d?kuju
|
http://www.actuallinux.com/index.php?pg=17
coskoro by ale mala byt aj s propoziciami aj tu na czechlfs.net ... |
Quote:
EDIT: Zmizík byl rychlejší :) |
coze hl se zase vymazou jo?to je pekne na hov.semdneska zajel hl pac jindy nemam cas a von se mi v patek smaze no supa :mad: :arge:
|
Zdar , tak sem odeslal prihlasku a XFR to jisti (number - 093) snad je volny:) .. ale organizatori by mohli trosku popohnat?.. a ujasnit aspon par pravidel jak se teda vlastne pojede ??? nechci tlacit ale tyhle debaty jestli jo a nebo ne sou na nic:ashamed: ... No zajmalo by me par veci... kdy budou propozice,na jakym patchi se teda pojede ??? a do kdy nejpozdejc je mozny nahodit HL ...? a co naky povinny prvky na auto ..? Mozna ze sem naky veci prehlid ale na to ze za par dnu je prvni zavod tyhle ligy tak tady toho moc neni.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
akorat nevim jak dlouho se mi to bude doma tahat, ted sem malinko pres FPU (nebo jak to je) :-)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ono kdyz tam da spangler wireframes vrstvy aut a karbon pyco, tak se neni cemu divit, ze je to velky :)
|
2. otazky...
1. takze patch X vyjde na 100% v piatok? a znamena to teda ze prakticky musim zajazdit hotlap az s novym patchom? plati to aj pre FXR? cize vsetky hotlapy na LFSword sa anuluju?
2. bud som to prehliadol alebo to tam nie je... v klalifikacii tiez plati zahaz Shift+S - skok do garaze? podla mna by to malo platit... |
Quote:
ano |
Quote:
|
Quote:
navic bych pro priste zvolil png, ne kazdy si muze psd otevrit.. |
All times are GMT +2. The time now is 14:27. |