Czech Live For Speed Zone

Czech Live For Speed Zone (forum.czechlfs.net/index.php)
-   Média (forum.czechlfs.net/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Streamovani LFS TV (forum.czechlfs.net/showthread.php?t=1978)

Miri 15.6.2008 16:50

byl by n?kdo zkušený schopen poradit, pop?. pomoci s vyzkoušením live vysílání - live TV?

Na ofiko fóru jsem se snažil n?co najít, ale moc jsem nepochodil, krom TV directoru. M? jde spíš o to jak dostat obraz ze hry v reálném ?ase na web. Ur?it? již n?jaká aplikace existuje - loni jsme n?jaké závody sledovali dokonce i s komentá?em.

Tak když by byl n?kdo shopný a ochotný poradit, jelikož p?iznávám, že o tom jak to lze provést nemám zatím moc informací.

Agarash 15.6.2008 17:49

Neco malo jsem zkousel. Dokonce se mi i podarilo dostat neco ven, ale bylo to hrozny. Muj tip je, ze nejlepsi by na to byly dva pocitace. Jeden bude vytizen LFS a druhy z neho bude prijimat video signal, enkodovat a streamovat. A asi by to chtelo nejaky slusny pasmo na uplaod.

Miri 15.6.2008 18:19

já totiž dnes nainstaloval ten TV director a jsem z toho úpln? unešenej, byla by bomba využít t?ch možností co to má a streamovat t?eba Týmovou bitvu. Jsem schopnej dát dohromady 3 v jednom pokoji, ale horší to je s tím propojením, mám je jen p?es router v domácí wi-fi. Jinak net mám od UPC 4096/256.

Itar 15.6.2008 18:22

Quote:

Originally Posted by Miri (Post 86437)
Jinak net mám od UPC 4096/256.


To není pro streaming zrovna nejš?astn?jší.

Miri 15.6.2008 20:49

Quote:

Originally Posted by Itar (Post 86438)
To není pro streaming zrovna nejš?astn?jší.

hm, tušil jsem to :-)

Agarash 15.6.2008 21:33

Quote:

Originally Posted by Miri (Post 86437)
.... ale horší to je s tím propojením, mám je jen p?es router v domácí wi-fi

Mel jsem na mysli primo video signal do televizni karty nebo do video in na druhem kompu. Myslim, ze do diskuse by mel zasahnout nekdo fundovanejsi. Napr. takove to \severske parohate zvire\.

ThorR 15.6.2008 21:53

Taky si myslím, že je na stream 256 malo.


Quote:

Originally Posted by Agarash (Post 86457)
Myslim, ze do diskuse by mel zasahnout nekdo fundovanejsi. Napr. takove to \severske parohate zvire\.

Mas na mysli toho co na vanoce prijde o krk? :p

Woyta 15.6.2008 22:05

S /256 muzes streamovat maximalne jedne osobe a jeste k tomu ve velmi nizke kvalite.

Los[cz] 15.6.2008 22:12

Quote:

Originally Posted by Agarash (Post 86457)
Mel jsem na mysli primo video signal do televizni karty nebo do video in na druhem kompu. Myslim, ze do diskuse by mel zasahnout nekdo fundovanejsi. Napr. takove to \severske parohate zvire\.

N?jaké využitelné poznatky by se snad nechaly vydolovat z vlákna (+odkazy od Becky a Vykose) na oficiálním fóru.

Obávám se nicmén?, že 256kbit upload je na smysluplný stream pod hranicí použitelnosti, a to i v p?ípad? kdy by se k tob? napojil jeden jediný divák. Cht?lo by to minimáln? 512kbit a stream tla?it ven na n?jaký distribu?ní server (nap?. SopCast, Windows Media) s mnohonásobn? v?tší konektivitou.

Miri 17.6.2008 23:32

když bych si nechal zvýšit upload na 512, bylo by to už realizovatelné? Btw. moje angli?tina není zas na takové technické úrovni, abych tomu plnohodnotn? porozum?l. Pokud by jste mi pls. mohli dát link na programy, které k tomu budu pot?ebovat a n?jaký stru?ný postup co a jak napojit, abych se dostal alespo? do fáze testování. P?edem díky

Los[cz] 18.6.2008 09:58

1. Nevyhnuteln? tyto2. Dále se softwéry r?zní podle zvolené strategie (a/b):3. Komprese a distribuce (c/d)

Kada 18.6.2008 15:48

Pro testovaci ucely bych moh dodat stroj/stroje s dobrym pripojenim. Tzn kdyby nekdo (Miri) dodal stream, snad bych to dovedl nejak znasobit :-). Stroje jsou Linux only, tzn do uvahy by prislo asi VLC. Linka je limitovana jen 100mbit sitovkou.

MikeCZ 19.6.2008 11:29

Na tohle jsem taky na ofiku koukal a m?l jsem stejnej nápad, akorát jsem skon?il u toho, jak dostat obraz na web a jak jsem ?etl, 256 upload je málo, takže nic :). Snad se to Mirimu nebo n?komu poda?í rozjet a nap?íklad p?íští oktávky by mohli mít i živé vysílání na ?eském webu :).

Miri 19.6.2008 12:10

jelikož pracuju v UPC a mám tudíž služby vícemén? zdarma, pokusím se dom? nechat dovést program light, což je i s aktivací dvojnásobného uploadu 6144/1024. To by snad už mohlo být sch?dné. Snad mi to v práci projde :).

JENDAN 20.6.2008 04:04

OT/
to jsme fakt necekal ze se toho az takhle chytnes.
Ted si vzpominam na tvuj zarici oblicej kdyz se nekdo v hospode zminil o livestreamingu LFS
Drzim ti palce at to dotahnes do vitezneho konce

P@cho 20.6.2008 17:31

To streamovanie LFS je super napad, uz som nakukol aj do TV Directora (paradna vec). Ja som uz skor mal napad s komentovanym zaznamom ale furt to "padalo" pri replay, ktory nesiel pretacat a to by bola fuska. S TV Directorom by to mohlo ist este jednoduchsie a z Tymovej bitky by sa dal robit zaznam s komentarom. Takych 20-25 min by mohlo na 1,5 hodinovy zavod stacit, z toho 5 min. qual. a po 20 min. na zavod. Ja by som to vsetko urobil, no potreboval by som odvazlivca na spolukomentovanie (halooo, je tu niekto?) ;) . Tak co vy na to? :)

Branislav 20.6.2008 19:50

Quote:

Originally Posted by P@cho (Post 86814)
To streamovanie LFS je super napad, uz som nakukol aj do TV Directora (paradna vec). Ja som uz skor mal napad s komentovanym zaznamom ale furt to "padalo" pri replay, ktory nesiel pretacat a to by bola fuska. S TV Directorom by to mohlo ist este jednoduchsie a z Tymovej bitky by sa dal robit zaznam s komentarom. Takych 20-25 min by mohlo na 1,5 hodinovy zavod stacit, z toho 5 min. qual. a po 20 min. na zavod. Ja by som to vsetko urobil, no potreboval by som odvazlivca na spolukomentovanie (halooo, je tu niekto?) ;) . Tak co vy na to? :)

ked hladas komentatorov tak poznam dvoch : sissa a mna ,uz mame nas debut zasebou a slubujem ,ze uz pojdem pred race na WC :D

P@cho 20.6.2008 23:15

Ten Tv Director je super ale ma pridane kamery len na Blackwood-e, Westhill-e a Aston-e. Ostatne trate su bez kamier, ma v readme toto "edit mode to create and modify camera files" a za ten svet som neprisiel na to ako ich tam dostat :mad:. Ak na to niekto kapne hlasit :D .

JENDAN 21.6.2008 00:41

taky jsem si zkusil komenotavni nejakeho zavodu a je to docela fuska

Miri 22.6.2008 14:05

Quote:

Originally Posted by P@cho (Post 86873)
Ten Tv Director je super ale ma pridane kamery len na Blackwood-e, Westhill-e a Aston-e. Ostatne trate su bez kamier, ma v readme toto "edit mode to create and modify camera files" a za ten svet som neprisiel na to ako ich tam dostat :mad:. Ak na to niekto kapne hlasit :D .

na ostatní trat? jsou kamery ke stažení zde


All times are GMT +2. The time now is 15:57.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.