Czech Live For Speed Zone

Czech Live For Speed Zone (forum.czechlfs.net/index.php)
-   Assetto Corsa (forum.czechlfs.net/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Rozpis tratí (forum.czechlfs.net/showthread.php?t=2998)

salik1992 31.12.2013 13:44

Rozpis tratí
 
Rozpis tratí v0.5beta

Tak jsem se "vztekl", že jsem vázán aplikací t?etí strany, prohlíže?em atd., zavrtal se k pc a kompletn? to p?epsal v c++.

Je to poprvé, co vydávám takovouto aplikaci, tak doufám, že to bude fungovat. Testováno na Windows 8 (64bit), ale m?lo by to b?žet snad kdekoli.

Plánované vylepšení: podpora desítkového rozpisu, možnost více rozpis? pro jednu tra? (ang. p?tkový, sedmi?kový, desítkový), odd?lení nastavení a popisu audio soubor? a cokoli, co bude požadováno a vyhodnotím to jako dobrý nápad.

Instalace:
Stáhnout: Pacenotes.zip
rozbalit a spustit.

Kdo je zvyklý z RBR na Grosse, m?že si ho stáhnout zde: http://rbr.onlineracing.cz/index.php...lstart&dlid=28, v adresá?i .\audio vytvo?te složku Gross. Do ní nakopírujte všechny soubory z PaceNote a Number. Nakonec v .\codriver.ini zm??te name z Cernoch na Gross a máte tam Grosse

Používání:
Spustit

Modifikace:
codriver.ini obsahuje jména audio soubor?
rozpisy jsou v tracks\jméno-trat?.pn. Formát rozpisu je prozatím velmi striktní.
vzdálenost=hlášky,odd?lené,?árkami

Jakékoli hlášení chyb, nápady, vylepšení, modifikace jsou vítány.

Changelog:
-kompletn? p?ed?láno v c++ jako samostatná aplikace

Licence: Zatím prosím nikde nereuploadovat a pokud budete chtít n?kde sdílet tak pouze jako odkaz sem. Prozatím je to Closed beta pro CzechLFS komunitu. Doufám že moji d?v?ru nezklamete. Díky

HonzaNB 31.12.2013 14:55

Dobra prace. Jen upozornuji, ze v RBR.zip v codriver.js uz mas nastaveno jmeno Gross, takze pokud nekdo bude chtit pouzit jen tvuj balik, tak je potreba upravit jemno v codriver.js na Cernoch
Jeste otazka je mozne nejak ovlivnit hlasitost hlasek?

salik1992 31.12.2013 15:12

Jejda. Jsem zkoušel Grosse, zda p?jde a zapomn?l to zm?nit. Hlasitost jedin? p?ekódováním. Mn? hlasitost sedí, zm?na možná p?es sm?šova? hlasitosti.

EDIT: Opraveno.

HonzaNB 31.12.2013 15:19

Tak halsitost uz jsem nasel, doplnil jsem si do rbr.js

Code:

cd.load();                //Na?tení
cd.volume=.35;        // uprava hlasitosti: <0, 1>
cd.play();                //Spušt?ní p?ehrávání


Pablo 31.12.2013 15:23

Quote:

Originally Posted by salik1992 (Post 137753)
Jelikož API AC zatím nevrací správnou hodnotu procentuální pozice na trati, jsou rozpisy založené na ujeté vzdálenosti.

ac.getCarState(0, acsys.CS.NormalizedSplinePosition) normáln? procentuální pozici vrací, te? jsem to otestoval, couval, vracel se zp?t ke startu a na daném míst? mám stejné procento a? tam dojedu sebevíc klikat?.

salik1992 31.12.2013 15:59

Quote:

Originally Posted by Pablo (Post 137759)
ac.getCarState(0, acsys.CS.NormalizedSplinePosition) normáln? procentuální pozici vrací, te? jsem to otestoval, couval, vracel se zp?t ke startu a na daném míst? mám stejné procento a? tam dojedu sebevíc klikat?.

S tím jsem cht?l za?ít, ale za boha jsem z toho nevydoloval nic než 0.

P?idáno ovládání hlasitosti a nastavení offsetu hlášek. Pokud se nezobrazují slidery, pak dopl?ujte 0 až 100 pro hlasitost, a integer pro offset.

Pablo 31.12.2013 16:32

Já to zkoušel p?ímo v AC jako Python aplikaci a na první dobrou, je to strašn? dlouhé desetinné ?íslo, takže jestli to taháš n?jak jinak, tak jestli na to máš správný typ nebo nevím kde je chyba. Na základ? této hodnoty fungují všechny ty Performance Shapery a podobné app.

salik1992 1.1.2014 22:36

Kompletní p?ed?lávka jako samostatná aplikace. viz. první post

HonzaNB 1.1.2014 23:29

Jeste jsem nezkusil tvou novou verzi, ale napadlo mne zda by nebylo mozne pro to udelat interface v PHP a mít to jako miniaplikaci primo v AC.

Pres PHP by bylo mozne spoustet spolujezdce pripadne resit nastaveni aplikace. Pro C# jsem nasel mozne reseni kdy se aplikace se spusti jako jedina instance a kazde dalsi volani spusteni by do jiz bezici instance predalo jen parametry.

Dalsi mozne vylepseni by bylo mit rozpisy primo u odpovidajici trati v nejakem podadresari.

salik1992 2.1.2014 00:07

Co jsem tak pro?ítal fórum AC, tak v budoucnu budou podporovány i miniaplikace napsané v c(++). Nap?íklad originální tachometr už tak d?laný je.

HonzaNB 2.1.2014 12:01

Jedna chyba by tu byla, program nereaguje na zmenu hlasitosti. At zmenim na cokoliv, ulozim, restratuju, tak je hlasitost stale stejna

salik1992 2.1.2014 12:05

Jo, o tom vím. Jako opravu zatím m?žu doporu?it p?idat do ini tento ?ádek:
;volume not working yet

Musím najít, jak se dá nastavit hlasitost pomocí té knihovny jen pro jeden program. Jinak to nastavuje systémovou hlasitost. Což m? v testech málem stálo uši. Tak si tak poslouchám (ve sluchátkách) hudbu, a protože jsou výkonný, tak to mám tak na 20% více mén? neustále a najednou jsem dal debug a vylétlo to na 100%.


All times are GMT +2. The time now is 09:25.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.