Czech Live For Speed Zone

Czech Live For Speed Zone (forum.czechlfs.net/index.php)
-   InterCars GTR series (forum.czechlfs.net/forumdisplay.php?f=21)
-   -   InterCars GTR series (forum.czechlfs.net/showthread.php?t=1283)

zipper 3.6.2007 15:25

Quote:

Originally Posted by TonyG (Post 64742)
Mohl by mi nekdo rict ..kdyz sem nahodil HL ve verzi W0.5 a jedu s vozem FXR zda je to ok ??? ktomu zadnej handicap neni tak je jedno jestli hotlapuju ve verzi 0.5W nebo W40 ..!?

Je to jedno.
Edit by Chaos: jj potvrzuju...

Ondrejko 3.6.2007 16:49

stranka Roz?azení bude fungovat az od buduceho zavodu, ked budu do systemu nahadzani ucastnici ligy?

Chaos 3.6.2007 18:14

Quote:

Originally Posted by Ondrejko (Post 64745)
stranka Roz?azení bude fungovat az od buduceho zavodu, ked budu do systemu nahadzani ucastnici ligy?

jj, jaksi bez tech ucastniku by ta stranka postradala smysl ;)

Spangler 3.6.2007 18:26

NEZAPOMENTE na uploadovani HL, porad jich je tam malo !

Kada 3.6.2007 18:55

Rozrazeni do divizi. Stranka se nacita dlouho, je to dano omezenim LFSWorldu a tim, ze se jedou 3 ruzna auta. Musite proste vyckat. Kdyz dostanete error, ze totrvalo vic nez 20 sekund, je treba to zkusit znovu, to je prozmenu omezeni hostingu. Neni cesty, jak se tomu vyhnout, LFSWorld da jen 1 dotaz za 5 sekund, jsou potreba 3 dotazy na jedno rozrazeni. Pokud se nevidite, poslali jste spatne vyplneny lfs-nick v prihlasce.

Jarda(CZ) 3.6.2007 20:04

nechápu pro? nejsem v tabulce, když hl tam mám ??????

Tairo 3.6.2007 20:04

podle http://www.czechlfs.net/liga/?mid=808 nema zatim hodne lidi uploadnuty na lfsworld hotlap s povinnou zatezi, uz na to je cas jen 5 hodin!!!

Spusteny servery:

ACTUAL LINUX InterCars 1
ACTUAL LINUX InterCars 2
ACTUAL LINUX InterCars 3
ACTUAL LINUX InterCars 4
ACTUAL LINUX InterCars 5

heslo mimo zavody pro trening je: nd

pokud tyto servery nevidite, tak mate spatnou verzi lfs, momentalne je treba mit verzi W41

Kada 3.6.2007 20:11

Quote:

Originally Posted by Jarda(CZ) (Post 64761)
nechápu pro? nejsem v tabulce, když hl tam mám ??????

Quote:

Originally Posted by Kada
Pokud se nevidite, poslali jste spatne vyplneny lfs-nick v prihlasce.

proto.

Jarda(CZ) 3.6.2007 20:14

no zas až takovej magor nejsem :-)

Jarda(CZ) 3.6.2007 20:16

tak to vypadá , že jsem :-) co s tím???

Tairo 3.6.2007 20:16

Quote:

Originally Posted by Jarda(CZ) (Post 64761)
nechápu pro? nejsem v tabulce, když hl tam mám ??????

opravil jsem ti v lfs nicku velke P na zacatku misto maleho

Jarda(CZ) 3.6.2007 20:19

díky moc, já jsem honem poalal p?ihlášku ješt? jedno a s velkym P

Jarda(CZ) 3.6.2007 20:21

stejn? tam nejsem :-(

zipper 3.6.2007 20:43

Já se pro zm?nu divím, že tam jsem, protože ThorR vyplnil za nás za všechny p?ihlášky a vyplnil je blb? :) Aspo? jsem m?l ten pocit, že místo LFSW nicku všude nacpal in-game nicky i s týmovým tagem :tapedshut:

Kada 3.6.2007 20:53

Aktualni hrisnici se jmenama, co vidim
Code:

lfsnick jmeno
max.3          Marcel
BranislavS    Branislav
Adam_22        Adam
IMI            IMITATOR
Drtikol        D. Brumla
Michal_x (CZ)  MP (CZ)
Lenny.cz      J. Jeništa
puga          ŽRT Papuga

Pripominam ze jmeno musi byt ve tvaru Jmeno Prijmeni

rostreet 3.6.2007 21:56

dovolil bych se jeste takovou poznamecku.kdo bude mit naprd pripojeni,at se ani nepokousi ject,pac akorat to ostatnim zk****.dekuji:D

ŠakaL 3.6.2007 22:05

Quote:

Originally Posted by rostreet (Post 64773)
dovolil bych se jeste takovou poznamecku.kdo bude mit naprd pripojeni,at se ani nepokousi ject,pac akorat to ostatnim zk****.dekuji:D

Uz vidim jak to nekdo respektuje:o ..No snad to aspon nebudou 10 sec. lagy jako vcera:)

Los_Carlos 4.6.2007 08:29

odemknuti?
 
By me zajimalo jak to udelam, kdyz mam nainstalovanej W40 a reglej. Dneska uz je W41 to si taky regnu a klice sou fuc kdyz mam jen dva, nebo ne? ale co kdyz vyjde W42.... nez zacne liga?

silenec 4.6.2007 08:46

Quote:

Originally Posted by Los_Carlos (Post 64791)
By me zajimalo jak to udelam, kdyz mam nainstalovanej W40 a reglej. Dneska uz je W41 to si taky regnu a klice sou fuc kdyz mam jen dva, nebo ne? ale co kdyz vyjde W42.... nez zacne liga?

Melo by to jet i bez odemykani.

Los_Carlos 4.6.2007 09:19

aaha tak to je jina diky :-) ale to si proverim az domu dorazim z prace. :-(


All times are GMT +2. The time now is 20:43.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.