Czech Live For Speed Zone

Czech Live For Speed Zone (forum.czechlfs.net/index.php)
-   InterCars GTR series (forum.czechlfs.net/forumdisplay.php?f=21)
-   -   InterCars GTR series (forum.czechlfs.net/showthread.php?t=1283)

Kurt_Kombajn 2.6.2007 23:35

Quote:

Originally Posted by Kurt_Kombajn (Post 64691)
+1

Quote:

Originally Posted by sonyk (Post 64697)
pro duuku a tohle je dalsi a je jich tu mraky.jestli ti neco na me vadi tak mas smulu.kdyz tak do pm

Heh, cekal jsem to od tebe a nezklamals :-)
V prve rade si porovnej nase pocty postu, potom srovnavej.

A pokud chces jeste reagovat, tak do PM nebo ICQ. Dekuji.

FragHammer 2.6.2007 23:54

Quote:

Originally Posted by Chaos (Post 64708)
pracovni verze prihlasenych
ale myslim ze to neni primo propojeny, takze az te pridaj, tak se tam objevis...

IMHO je to automaticky nacitany z nejaky databaze. Proc by jinak ta stranka byla v php? A to, ze se mi obcas zamrzne samotna stranka u dvacateho hrace znamena, ze se mi zasekne nacitani z databaze. Takze podle me je to automaticky pridavano....

Kada 3.6.2007 00:09

Quote:

Originally Posted by FragHammer (Post 64712)
IMHO je to automaticky nacitany z nejaky databaze.

Neni.

Kdo.vi 3.6.2007 00:18

Takže je to v php jen pro okrasu? :)
ot 4Kada: Díky za ten server

EDIT: Je nap?. ?íslo 005 bráno jako jiné než 5? Jen ze zv?davosti...


FragHammer 3.6.2007 00:34

Quote:

Originally Posted by Kada (Post 64713)
Neni.

v tom pripade nekdo je rychlej :)

Kada 3.6.2007 02:43

Neni mozny, aby mel nekdo 5 a nekdo jinej 005. Jinak v seznamech se zobrazuje, co bylo zadano na prihlasce, tzn. bud 5 nebo 005.

Ano lidi jsou pridavani rucne, po cenzure ;-). Nerekl jsem, ze se ta stranka negeneruje, rekl jsem, ze se nenacita z databaze.

IQE 3.6.2007 11:24

Chci se zeptat, bude moc vadit když nepojedu vždy ten 2. závod?

NEXT 3.6.2007 11:30

Quote:

Originally Posted by IQE (Post 64720)
Chci se zeptat, bude moc vadit když nepojedu vždy ten 2. závod?

druhy odstavec :)

Chaos 3.6.2007 11:52

Quote:

Originally Posted by IQE (Post 64720)
Chci se zeptat, bude moc vadit když nepojedu vždy ten 2. závod?

myslim, ze kdyz to nebude vadit tobe, tak asi nikomu ;)

IQE 3.6.2007 12:23

zjistil jsem že auta typu GTR jsou na m? až moc silná, takže tímto ODSTUPUJI:o

zipper 3.6.2007 13:06

Vzhledem k tomu, že X má n?jaké to zpožd?ní, zajímalo by m?
a) zda se pojede se nejnov?jším test patchi (p?edpokládám, že ano)
b) kdy bude funk?ní roz?azení?
Bez aktuálních informací o roz?azení se docela blb? zjiš?uje, jak na tom ?lov?k je (p?ece jen, 3 auta, projít všechny ?eské a slovenské jezdce, zjistit, jestli jedou cup + u XRR, FZR zda jsou to hotlapy s handicapem...).

Itar 3.6.2007 13:08

Quote:

Originally Posted by zipper (Post 64726)
Bez aktuálních informací o roz?azení se docela blb? zjiš?uje, jak na tom ?lov?k je (p?ece jen, 3 auta, projít všechny ?eské a slovenské jezdce, zjistit, jestli jedou cup + u XRR, FZR zda jsou to hotlapy s handicapem...).

pod 1:07, 1. divize naprosto na tuty. :) Jinak by o?ko se dá zjistit, jak na tom jsi.

zipper 3.6.2007 13:20

Quote:

Originally Posted by Itar (Post 64727)
pod 1:07, 1. divize naprosto na tuty. :) Jinak by o?ko se dá zjistit, jak na tom jsi.

No jo, jenže já pod t?ch 07 nemám ;) A by o?ko se to dá v p?ípad?, že nejsi, tak jako obvykle já, na hranici 1./2. divize ;) U tebe to odhadnu by o?ko i bez toho, aniž bych vid?l tv?j hl :D

Tommy V. 3.6.2007 13:25

jestli chces do prvni divize, tak se musis snazit zajet hl co nejlip ;) a k tomu casy ostatnich znat nepotrebujes:)

zipper 3.6.2007 13:31

Quote:

Originally Posted by Tommy V. (Post 64730)
jestli chces do prvni divize, tak se musis snazit zajet hl co nejlip ;) a k tomu casy ostatnich znat nepotrebujes:)

Ne?íkej, že t? nemotivuje k lepšímu výkonu, když vidíš, že ti chybí jen XY desetin ;) Svým zp?sobem je to k ni?emu, znát ostatní ?asy, ale na stranu druhou to opravdu m?že pomoct :)

Sh!nE 3.6.2007 14:32

koukam ze ja se svym FXR rizenym mysi a trapnym hotlapem 8:20 asi budu v nejaky 19 divizi pro jistotu sam :D

Jack_T 3.6.2007 15:00

100 p?ihlášených jezdc? je maximum ? Sem se vratil z dovci tak sm?la ?

Chaos 3.6.2007 15:01

neni stanoveny maximum...

Itar 3.6.2007 15:01

Quote:

Originally Posted by Jack_T (Post 64738)
100 p?ihlášených jezdc? je maximum ? Sem se vratil z dovci tak sm?la ?

Není, registrovat se m?že libovolný po?et jezdc? až do p?lnoci dnešního dne

ŠakaL 3.6.2007 15:19

Mohl by mi nekdo rict ..kdyz sem nahodil HL ve verzi W0.5 a jedu s vozem FXR zda je to ok ??? ktomu zadnej handicap neni tak je jedno jestli hotlapuju ve verzi 0.5W nebo W40 ..!?


All times are GMT +2. The time now is 11:26.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.